SKULDERSMERTER

Senior man, shoulder pain and fitness injury in wellness exercise, training and health workout in n

SKULDERSMERTER & BEHANDLING

Skulder smerter refererer til enhver type smerte eller ubehag, du måtte føle i eller omkring din skulder. Det kan være en stikkende, brændende eller skærende smerte, eller en dyb smerte. Det kan opstå pludseligt eller gradvist over tid, og kan være mild eller alvorlig. Årsagerne til skulder smerter kan omfatte skader, overbelastning, inflamation, sygdom eller aldersrelaterede ændringer i skulderen. Hvis du oplever skulder smerter, er det vigtigt at få lavet en undersøgelse for at få en diagnose og en behandlingsplan 

Ved osteopatisk behandling af skulder problematikker. Laves en undersøgelse af skulderen men også andre områder af kroppen der har indflydelse til skulderen som eks. nakke, ryg, og bryst kasse. Formålet med at se mere end blot skulderen er at optimerer skulderens arbejdsforhold og forbedre cirkulation omkring skulder.

De typiske problematikker omkring skulderen er irritation af supraspinatus muskel og slimsæk, ledlæbe skade, biceps sene overbelastning og instabilitet af skulder.