FYSIOTERAPI

Ung kvinde der træner på en måtte. Ligger på ryggen og løfter bagdelen op

Fysioterapi

Kom tilbage til et liv med mere bevægelighed, færre smerter og gener. Målet er at fremme livskvalitet, så du kan gøre de ting du har lyst til uden smerter. Forløbet bliver tilrettelagt efter dine ønsker og behov. Vil du gerne tilbage og dyrke sport, komme ud af sengen uden smerter, sidde komfortabelt i bilen, eller løfte på dine børnebørn, så lad os hjælpe dig.

Om du er sportsudøvere, gravid med bækkensmerter eller har haft en længevarende smerter problematik. Til daglig hjælper vi med alt fra nakke, hovedpine, diskus prolaps, bækken problematikker eller gener med ben og fødder

Træning skal tilpasses til dine ambitioner og behov. Det er vigtig at træningen er effektiv så du oplever en forskel og kan mærke at du er på rette vej. 

Det skal være overskueligt, så typisk startes der med få effektive øvelser som der er realistisk at få udført

Øvelser behøver ikke nødvendigvis at skulle laves for altid, sammen laver vi en plan for hvor længe og hvor meget der skal laves og ændre det undervejs.

Ikke alle syntes at træning er sjovt og det er okay. Men nogen gange skal der trænes i en periode for at opnå resultater, når du har opnået dine mål og kan det du gerne vil så kan træning erstattes af gode vaner eller anden form for bevægelse som du nyder at lave.