ALBUE

African woman suffer from pain in elbow massaging hand. Female with hurting arm or bone fracture

ALBUE sMERTER

Albue smerter ses hyppigt og kan komme af flere forskellige årsager. Smerter i albue og underarm opstår typisk  på grund af overbelastning af musklerne i underarmen, der er forbundet med hånd- og fingerbevægelser. Nogen af de mest kendte albue problematikker er golf albue (epicondylitis lateralis ) og tennis albue (epicondylitis medialis) De udløsende faktorer kan være, gentagende bevægelser på kontoret typisk i forbindelse med mus og taste arbejde, gentagende løft, havearbejde eller sport som for eksempel, golf og ketcher sport. Armene bruger vi meget i løbet af en dagligdag og derfor kan problemer i disse område have en stor påvirkning af dagligdagen. 

En osteopat vil typisk undersøge og evaluere ikke kun din albue, men også resten af kroppen for at finde ud af, hvad der kan bidrage til din tilstand. Baseret på denne undersøgelse kan osteopaten anvende forskellige teknikker, såsom blid manipulation, massage og strækøvelser for at reducere smerter, forbedre bevægeligheden og styrke de svage muskler, der er involveret i tennisalbue.

 

Albuen er tæt forbundet med resten af armen og skal fungerer sammen. Derfor er det vigtigt at man undersøger håndled, skulder og nakke for at se om de kan være med til at forsage problematikken.

osteopati forskel på tennis og golf albue - Modtag behandling hos JT Osteopati i Køge